En Liten Bit Av Mig

Alla inlägg under augusti 2013

Av Jenny - 10 augusti 2013 01:17


Idag så har det ju mest regnat hela dagen till och från, super trist när man äntligen hade tid att lägga ute på hundarna. Och hört av många att det ska regna hela helgen, så får försöka göra det bästa av det helt enkelt.
Bara att ge sig ut oavsett, då jag ej kan strunta i lång promenaderna pga vädret liksom. För då gör mitt "matte" hjärta ont, man har ju dem små liven oavsett väder. Även om det självklart är mindre roligt när det regnar.

Har pratat med uppfödaren ikväll, känns bra att man "klickat" så bra med henne. Vi kan liksom prata om så mycket annat än saker som har att göra med Baileys. Fast så ska det vara tycker jag med. Handlar ju om att man själv får höra av sig och visa att man vill liksom, så brukar det bli kanon. Men kände direkt när jag prata med henne första gångerna att vi stämde som personer. Ska ta och hälsa på dem med i höst/vinter är tanken. Då det är kul träffas och prata, skratta mm. Sen är det en bonus att man även får träffa två av Baileys syskon och mamma samtidigt och se hur dem med utvecklats.

Jag har haft tur som har dem människor jag har bakom mig och Baileys. Som mamma, Adrian, Rossica, Jennie, Sussie, Nina bl.a
Ni är guld värda för en tjej som mig, som känner att jag brinner mer och mer för vår underbara ras. Eran kunskap mm är värd mycket!
Tack för jag får äran att kalla er mina vänner <3


Jag själv är iallafall grymt nöjd med min hund och i mina ögon är han helt perfekt! Kunde inte önskat mig en bättre 4bent vän på något sätt. En underbar insida och personlighet, sen är han grymt fin att titta på med. Men som sagt det är ju en bonus, han är i första hand min bäste vän och familjemedlem, sen en utställningshund ;) ..
Skulle som sagt aldrig kunna ställa han hela tiden, som en del gör. Även om jag vet att han mycket väl räcker till i konkurrensen. Så känns det som vi har all tid i världen.

Nej nu ska jag göra som dem 4benta och försöka somna och sova sött.

Hugs And Kisses

Av Jenny - 8 augusti 2013 15:22



Har sjukt ont i vänster sida av nacken idag, strålar ner i skuldran..

Vet inte alls vad det kan vara, men irriterande är det iallafall.

Har jobbat idag med mellan 7-14, gick bra trots att man hade ont.


Men nu är man äntligen hemma med djuren igen, där jag trivs allra bäst!

Har tagit en kort promenad med dem och sedan busa vi lite på gräsmattan, alltid lika glada att se matte.

Och nu tänkte jag slappa en stund, sedan blir det laga middag mm..


I helgen ska det röjas här hemma.

Har en del som ska bäras ner från vinden, även från en del garderober och ut i garaget.

Så ska jag bära in kartonger med mormors saker, som ska försvaras på vinden istället.

Sen så ska jag be ägarna till all skit hämta det som finns i garaget och även det jag ska bära ut.

Beter man sig illa mot mig, ja då är inte jag nå j*vla förråd heller.

Och hämtas det inte, då åker det i soporna.


Hugs And Kisses


Av Jenny - 7 augusti 2013 21:51


 


Idag hade man dagpass som sagt, flöt på riktigt bra hela dagen. Ibland blir det lite "dö" tid, men då är det bara att försöka hitta på något att göra. Fick ju låna Sofies cykel idag, så när jag slutade så gick det fort att ta sig hem. Vilket var skönt för det var rätt kvavt och varmt. Väl hemma så så jag att avin för paketet med hundarnas tuggben kommit. Så rastade dem, sen lånade jag cykeln igen för att ta mig till Konsum och hämta ut det. Mycket nöjd med mitt köp och hundarna är super glada! Fick varsitt som dem sedan legat och tuggat på, sköna är att båda insett att man inte behöver tugga tills det tar slut. Utan man kan ta en "paus" med.

Väl hemma igen så passade jag på att dammsuga och torka golven både uppe och nere. Hundarna fick vara ute medans, så nu har man rent och fint här hemma igen. Jag har ju "slarvat" lite på den fronten ett par dagar. Enbart för jag varit för trött och "lat" pga allt jobbande. Men känns som det är viktigare hundarna får sina promenader liksom.

Golven hann precis torka, innan himlen öppnade sig och vi fick gå in. Så jag lagade middag, idag blev det bara kokt korv med bröd och iskall mjölk. Enkelt och gott!
Sedan så fick hundarna sin middag och vi tog en sväng i skogen. Dem sprang som två galningar, blev nästan rädd dem skulle bryta alla ben i kroppen. Men det gick fin fint.

Nu har jag duschat och slappar i soffan, innan det är dags att lägga sig. Imorgon är det dag pass igen som gäller. Sessan ligger och tuggar på sitt ben igen och Baileys har slocknat. Inte lätt vara ung kille med massa hormoner i kroppen ;) ...

Så tänkte ta lite kvälls fika innan det är dags att sova. Och imorgon behöver jag inte heller gå till jobbet. För Sofie jobbar med dag, så får åka med henne. Nice liksom, inte för att jag har något emot att gå. Rätt skönt faktiskt, men nu när man jobbat ex antal dagar i streck. Ja då börjar det kännas i benen.

Annars så är det bara bra med mig, ett lugn har infunnit sig igen. Blev lite "kaos" eller vad man ska kalla det för ett par dagar sedan, men skakat av mig det och insett det ej är värt vara upprörd mm.. Eller rättare sagt att jag är värd mer än "skiten" som kastades på mig mm. Så valt att glömma och gå vidare, är det något allt som hänt i mitt liv gjort mig? Ja då är det stark och att jag insett att jag är lika mycket värd som alla andra. Och ingen ska få mig tänka annorlunda. Så "bye bye" med sånt folk!


 

Hugs And Kisses

Av Jenny - 7 augusti 2013 08:40

Idag är det äntligen svalt och skönt ute. Klockan ringde 06.00, upp och ge hundarna frukost och rasta dem. Sen var det bara att göra sig klar för jobb. Och där är man nu, trivs kanon och allt bara flyter på.
Jobbat dag imorgon och fredag med, sen blir det ledig helg och massa skoj!

Igår var det ju kväll som stod på schemat, vilket gick lika bra som alltid. Så innan det var dags mös jag och hundarna och njöt av dey fina vädret. Och efter jobbet så tog jag en 30min promenad med hundarna, sedan så blev det en dusch och mys framför tv:n.

Tycker allt att dagarna ska gå lite fortare nu, fast så är det ju alltid när man har något att se fram emot.

Funderar även på att ev åka bort över jul & nyår, så vi får se om det blir så. Iallafall så blir det en eller några "trippar" neråt i landet i höst/vinter. Vilket ska bli så roligt, få umgås med härliga människor och skratta och ha skoj. Utan att sedan få en "kniv" i ryggen rätt som det är.

Nej nu dags att jobba vidare.

Hugs And Kisses

[Bild]

Av Jenny - 5 augusti 2013 22:14




Var egentligen för trött själv och hade ingen större lust, men dem behöver ju sitt liksom.

Så det blev en timmes promenad, så nu är dem mycket nöjda och har somnat gott.

Hade bla super kul med en pinne som Sessan hittade, men Baileys tog över den tillslut.



 
 
                                               


Hugs And Kisses

Av Jenny - 5 augusti 2013 12:16

Kanon väder ute, men själv så jobbar man. Just nu lunch rast och sen bara 1,5tim kvar tills man får gå hem och njuta. Och imorgon har man kväll så lite extra tid innan man ska tillbaka med. Inte helt ledig förän på lördag, men de enbart för att jag tagit på mig extra. Då det händer vissa saker i höst som gör att man vill ja lite extra "klirr" i kassan.

Tänkte gå en ordentlig långpromenad ikväll med hundarna, OM det blir skapligt svalt, annars bara en pina för dem och mig. Men oavsett så blir det promenad av något slag såklart!

Idag fyller även en underbar vän år, allt grattis till honom. Hoppas att han får en kanon dag och uppvaktning från nära och kära. Önskar man kunde åkt dit, men det gör vi senare i höst :). Är ju en bit att ta sig liksom. Då blir det god mat, vin och massa skratt i gott sällskap ;).

Nej nu är snart rasten slut och dags återgå till arbetet.

Hugs and Kisses

Av Jenny - 4 augusti 2013 21:44


Precis kommit hem från en härlig kvällspromenad, finns inget som är bättre när man behöver skingra tankarna. Än att ta en promenad med dem bästa.

Förstår inte dem som har hund och inte ger dem motion dagligen. Är ju liksom ett av alla åtaganden när man skaffar dem, tycker jag iaf.

Baileys är inne i en period nu när han är allmänt dryg i kopplet. Typ full fart framåt hela tiden, men vi tränar på. Så ska nog få ordning på det med   .



 


Hugs And Kisses

Av Jenny - 4 augusti 2013 20:30


Haft en kanon dag, så skönt att vara ledig en dag. Sen att det varit kanon väder gör ju inte saken sämre.
Har städat här hemma nu på eftermiddagen, rensat ut massa skit och kastat. Även röjt på vinden, då det var ett "kaos" där uppe. Men nu börjar det bli ordning igen överallt.

Har även fått massa elaka sms om hur hemsk jag är och att jag ska växa upp mm.. Och att jag ska be henne om ursäkt??!! Vafan skulle jag det för? Hon tog bort mig och antar att allt jag skriver handlar om henne?! När fan ska dem inse att mitt liv ej handlar om dem? Låt mig vara känner jag bara, orka!!! Ursäkten kommer jag aldrig ge, så lämna mig ifred TACK!!
( nu handlade det om henne/er)

Nej nu blir det promenad med dem 4benta, grymt härlig kväll liksom. Sen ska man ej låta negativa saker förstöra sitt humör och dra massa energi. Jag har så sjukt mycket att se fram emot i höst/vinter. Så väljer att lägga energin på det istället :).

Hugs And Kisses


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards