En Liten Bit Av Mig

Alla inlägg under november 2012

Av Jenny - 19 november 2012 00:00


Har inte gjort nå alls speciellt denna helg, bara slappat hemma. Fast så får det vara när man inte känner sig helt 100 liksom. Grymt förkyld och börjat få ont i halsen med. Hoppas att det ska ja gett med sig helt tills det är dags att jobba på tisdag, annars får man ringa läkaren och fixa medicin helt enkelt.
Men hoppas som sagt på att det ska va bättre tills dess..

Mammsen var iväg till moster Janeth igår och drack och åt gott. Dem verkar ha haft super trevligt, så det är ju bra?..

Nej nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen, natti natt på er!

Hugs And Kisses

Av Jenny - 17 november 2012 11:41

Måste säga att de är rätt fint väder idag, men ändå rätt kallt. Men man ska ju inte klaga. Finns värre problem liksom.
Idag eller ja ikväll ska mamma till sin syster Janeth och umgås, dricka och äta gott. Mysigt för henne liksom, jag blev tillfrågad med. Men väljer att vara hemma och ta det lugnt. Ska kolla om ekonomin tillåter att ja köper hem lite Thai mat och har lite lördags mys. Vi får se...
Annars så händer det inte mycket alls idag, ska nog köra någon maskin tvätt kanske. Inte det roligaste, men något som behövs ibland.

Jo just det, pratade med min vän Åsa igår. Och hon kommer upp och hälsar på inom snar framtid, det ska bli skoj! Var inte direkt igår som i träffades sist, det är snarare på tok för längesen!! Men så blir det nu när vi bor rätt långt ifrån varandra tyvärr.. När vi båda fanns o Sthlm blev det oftare. Men vi får väl skärpa oss lite kanske ;)...

Nej nu ska jag ta och plocka lite, kanske ta en promenad sen med. Ha en bra dag alla.

P.s älskar att kunna blogga från mobilen D.s

Hugs And Kisses

Av Jenny - 16 november 2012 15:23


Fint ute nu, men så kallt!!!
Tur att man kan vara inne och mysa ;)


Hugs And Kisses

Av Jenny - 16 november 2012 14:33


Tycker som sagt se är så hemskt att vissa får så sjukt mycket otur i livet. Medans andra all tur i precis allt, världen är väldigt orättvis minst sagt.. Kan inte förstå det alls, borde vara mer jämnt fördelat! Fast det är ju tyvärr inget som vi kan styra det minsta över...
Just nu kan jag inte sluta tänka på Jossan, usch hur hon måste må just nu. Att få ta bort lille Quimero, han fick inte ens bli 2 år gammal :(..... Men kanske är det så att det bara var en ängel som hon fick låna en stund, och nu vill himmelen ha tillbaka honom.. Oavsett så är det så tragiskt. Önskar man kunde göra något, men vet ju också att har det funnits en chans. Ja då hade Jossan gett honom den... Nu kommer han istället få springa på dem evigt gröna ängarna med sin underbara mamma Heddan. Även det en änglahäst som fick lämna oss på tok för tidigt ;(.... Men som för alltid kommer att finnas i mitt hjärta, min första alldeles egna häst... Dem finaste ögonen, ett hjärta av guld och en vilja att göra sitt bästa i alla lägen.

Nej torka tårarna och fixa lite hemma..

Hugs And Kisses

Av Jenny - 16 november 2012 11:17


Lite smått förkyld kan man ju säga att man är, men de går över får man hoppas på. Känns inte som det är nå jätte problem liksom, finns dem som har det värre.

Bara tagit det lugnt annars, igår skulle moster Janeth och kusin Ida kommit förbi. För att klippa och färga hår, och även massera lite. Men mammsen fick så ont innan så vi sa ifrån. Tycker det är så sjukt att läkare, f-kassan, AMS mfl ska ifrågasätta mammas skada än idag. Fattar dem inte att det inte är roligt att ha den liksom, att inte ens kunna se en film som oss andra, inte kunna laga mat, ta en promenad mm utan att få ont. Nej tydligen inte, utan det ska bråkas hela tiden och hon ska behöva vara orolig över pengar utöver allt annat. Sjukt samhälle vi lever i!!!

Önskar att jag kunde hjälpa på något sätt, men dem bryr sig inte det minsta.

Nej nu ska jag ta något att äta, lite hungrig i magen.

Jo sen skickar jag extra goda tankar till Jossan idag, som ska få ett andra utlåtande på lille Qs skada. Hoppas verkligen att det finns något dem kan göra. Hon har haft sån otur, mer än vad som helt klart är rättvist. Hon fick ta bort underbara Heddan i våras, låt henne få behålla lillkillen efter henne iaf. Snälla??!!!!

Världen är dock jävligt orättvis, vissa av oss får verkligen all otur. Medans andra all tur :(

Hugs And Kisses

Av Jenny - 14 november 2012 10:14

Det är vad jag ska göra, måste förbi AMS. Så att jag inte blir avskriven igen, det vore trist liksom.

Igår lagade jag middagen hemma, det blev lasagne. Och den blev kanon god, säger så fast jag gjorde den själv. Nämen mammsen sa det med faktiskt så lite nöjd är man allt.

Annars så var det en lugn kväll, kika tv och kom i säng innan tolv. Måste försöka få in mina rutiner igen, slarvat en hel del. Så nu får jag skärpa mig igen.

Känner mig ej helt 100 heller, dunder täppt när jag vaknar men det brukar släppa under dagen. Så håller tummarna för att jag inte kommer bli jätte sjuk, vore inte roligt.

Nej nu ska jag göra mig klar..

Hugs And Kisses

Av Jenny - 13 november 2012 16:40

Just nu håller jag på och förbereder middagen, jag som lagar den idag. Blir lasagne, färsk baguette och sallad till. Ska bli mums!!!
Var ett tag sedan jag lagade det och jag har varit sugen på det ett tag nu. Så nu ska det bli gott!!!

Skulle jobbat idag, men fick ringa mig sjuk. Då jag haft migrän typ hela natten, kräktes med. Kändes som huvudet höll på att gå i tusen bitar ett tag, var Inge kul alls. Men till slut så släppte det och jag fick lite sömn. Men känns att man inte sovit som man ska, allt för man ska ha den där skit veckan som alla vi tjejer får stå ut med. Men bara gilla läget det liksom.

Nej nu ska jag fortsätta med maten, mammsen vilar lite. Usch lider med henne som får så ont i nacken mm och nu ännu mer när kylan kommit.

Hugs And Kisses

Av Jenny - 10 november 2012 22:30

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kika på "Cockpit". Får se vad man tyckte sen, men den är säkert ok iaf.. Joker och Junior ligger här bredvid med, efter att ha varit ute en sväng.

För en stund sedan fick jag en Dajmstrut hemkörd, inte illa att man har så snälla grannar. Dem var ute och åt och köpte sedan med glassen hem till mig. Tack igen :)..

Skulle ju ha spa kväll hade ja tänkt, men det får bli en annan kväll istället. Känt mig lite låg ikväll, men nu är jag på topp igen..

Ha en fortsatt trevlig kväll alla, så får ni sova så gott sen. Det tänker jag efter filmen.

Hugs And Kisses

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards